Nu är vi tillbaka på guest houset efter en lång dag, därför får det bli ett ganska kort blogginlägg. Vi har haft en ganska lugn dag men väldigt mycket att ta in. Vi började med att besöka svenska skolan. Där fick vi en liten rundtur och chans att veta mer om skolan. Efter det åkte vi till barnhemmet New Life Home. Det var otroligt givande att leka med barnen, alla var så glada och framåt. Det är fint att se att det finns hopp för alla och att så många kämpar för att de här barnen ska få en framtid. 
 
Ett utdrag ur Amandas dagbok om upplevelsen på New Life Home:
 
Det känns skönt att se all glädje som befinner sig där bland barnen och de arbetande. Det bevisar att det finns hopp för alla trots alla omständigheter som varit och fortfarande är. Man blir så imponerad och inspirerad av att se allt de engagemang som finns bland personal och volontärer men även bland oss. 
 
Imorgon väntar en lång dag så nu måste vi verkligen försöka sova. Godnatt! 

2 kommentarer

Malin Leander

07 Feb 2014 09:25

Kul och intressant att följa er på bloggen. Att få se och höra lite vad som händer och vilka upplevelser ni får långt därborta..:)

Kram Malin

annika

07 Feb 2014 23:07

Roligt för oss här hemma i vintern att följa er. Hittills verkar allt vara toppen! Kul också med bilder för att ytterligare få följa er på resan. Förstår att det är omtumlande, något helt annat än vårt land. Så himla lärorikt!
Kram Annika, Linnea A:s mamma

Kommentera

Publiceras ej